Ricardo riscă o suspendare de doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu plecarea lui Dan Petrescu, ialomiţenii au început să piardă şi fotbalişti pe bandă rulantă. Dacă Varga şi Bălan s-au întors la Sportul, iar Dănălache a ajuns în Arabia Saudită, un mister e modul în care campionii l-au pierdut şi pe mijlocaşul Ricardo Gomes-foto (28 de ani).

Fotbalistul nu s-a prezentat nici până acum la pregătirile echipei fiind dat dispărut! El a plecat în vacanţă, în Brazilia, imediat după terminarea turului.

Citeşte şi:

Ricardo nu s-a prezentat încă la Unirea Urziceni

Oricum, nu a mai jucat în ultima partidă din campionat, deoarece s-a accidentat în penultima rundă, la Piatra Neamţ, şi a părăsit România având piciorul în ghips.

Deşi reunirea lotului a avut loc la 11 ianuarie, Ricardo nu a mai dat niciun semn. A absentat de la primul stagiu de pregătire din Antalya şi este pe punctul să-l rateze şi pe cel de-al doilea.

Mihai Stoica, managerul general al Unirii, este foarte supărat pe jucător. „Nu se pune problema să-i reziliem contractul. O să-l suspendăm până la finalul lui, adică pe doi ani şi jumătate", a declarat Stoica pentru „Adevărul".

Ricardo a avut aceeaşi atitudine şi anul trecut, când antrenor era Dan Petrescu, dar atunci a scăpat de sancţiune. Se aude că fotbalistul ar avea probleme familiale şi că relaţia cu femeia cu care trăieşte şi cu care are un copil s-ar fi tensionat.

Pe plan fotbalistic, brazilianul a fost dorit de echipa italiană Livorno, din Serie A, dar conducătorii de acolo nu l-au mai contactat după vacanţă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite