Chiulangiul Ricardo Gomes, de la Unirea Urziceni, va fi suspendat până la finele contractului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul brazilian de la Unirea Urziceni, Ricardo Gomes, continuă tradiţia vacanţelor prelungite pe care obişnuieşte să şi le ia de unul singur.

Fotbalistul nu  a apărut nici până acum la echipă, deşi au trecut aproape şase săptămâni de când ialomiţenii şi-au reluat antrenamentele, vineri Unirea debutează în Liga I, având meci la Pandurii Târgu Jiu, iar marţea viitoare ia startul în preliminariile Ligii Campionilor. Sud-americanul a ratat ambele cantonamente din această vară, cel de la Poiana Braşov şi cel din Austria. Mihai Stoica, managerul general al clubului ialomiţean, este foarte supărat pe Ricardo. „Facem deja actele necesare la Comisia de Disciplină a LPF  pentru a-l suspenda până la finele contractului. Mai are doi ani de contract cu Unirea”, a declarat Stoica pentru www.adevarul.ro.

Ricardo nu este la prima abatere de acest gen. El a ignorat startul pregătirilor şi în iarnă, dar şi în vara anului trecut, când antrenor era Dan Petrescu. Din cauza întârzierii din iarnă, fotbalistul nu a putut evolua mai deloc în meciurile cu Liverpool din şaisprezecimile de finală ale Ligii Europa. De fiecare dată a revenit la echipă cu cel puţin o lună întârziere! De fiecare dată Ricardo Gomes a fost amendat, dar de data asta răbdările conducerii clubului au ajuns la limită. Gomes a acuzat de fiecare dată probleme familiale.

Ricardo Gomes, care a împlinit 29 de ani pe 18 iulie, a semnat cu Unirea Uriceni în sezonul 2006-2007, a jucat 74 de meciuri în Liga I şi a marcat un gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite