Ricardo, absent la reunire din cauza întârzierii curselor aeriene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ricardo Gomes
Ricardo Gomes

Mijlocaşul brazilian Ricardo Gomes şi fundaşul Iasmin Latovlevici nu au efectuat, luni, antrenamentul cu Steaua, primul din 2010 pentru lotul "roş-albastru", din cauza întârzierii avioanelor cu care trebuiau să ajungă la Bucureşti.

Ricardo este aşteptat să sosească în Bucureşti luni seară, în timp ce Latovlevici a ajuns la Stadionul Steaua la ora 17.30. Mai multe curse aeriene au fost anulate sau au întârzieri din cauza ceţii din Capitală. Şi antrenorul Marius Lăcătuş a avut probleme, luni, din acest motiv, la revenirea din Spania. El a ajuns la Stadionul Steaua cu 15 minute întârziere faţă de ora programanată iniţial pentru reunirea lotului (16.00).

La primul antrenament al echipei Steaua au fost prezenţi Nicolae Dică, reîntors la gruparea "roş-albastră" după transferul la Catania din 2008, Mihai Onicaş, revenit după împrumutul de la FCM Târgu Mureş, şi portarul echipei secunde a clubului, Măcelaru.

Steliştii au început primul antrenament din 2010 cu 20 de minute la sala de forţă, urmate de o şedinţă de acomodare pe terenurile de antrenament din Complexul Sportiv Steaua.

Antrenamentul a fost urmărit de managerul general al Stelei, Mihai Stoica, şi de directorul sportiv, Narcis Răducan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite