UPDATE Ricardo şi Bonfim au fost daţi afară de la Steaua! Becali: "I-am trimis la plajă, în Brazilia!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eder Bonfim şi Ricardo Gomes nu mai sunt, începând de astăzi, jucătorii Stelei.

UPDATE: Gigi Becali a confirmat rezilierea contractelor celor doi.

"I-am trimis în Brazilia, la plajă. Nu vor mai atinge ei tricoul sfânt al Stelei.  Nu le-am dat niciun ban. Bonfim mai avea contract pe doi ani, iar Ricardo, pe unul. Le-am plătit doar biletele de avion. Ei mai comentau p-acolo, dar le-am zis că o să stea numai pe margine. Le-am zis, am dat bani pe voi, dar nu vreau nimic în schimb, decât să plecaţi. Le-am zis că nu vreau să îi mai văd în România. Să rămână acolo. Şase luni de zile nu mai au voie să joace în România, prin contract", a comentat patronul Stelei.

Clubul a decis să încheie conturile cu cei doi jucători, iar aceştia au semnat rezilierea contractelor, informează gsp.ro

Cei doi au fost implicaţi în mai multe scandaluri, cel mai recent fiind acum 3 săptămîni, când au fugit din cantonament în noaptea de după meciul cu Oţelul, scor 0-1.

Escapada celor doi brazilieni în noaptea de după Steaua-Oţelul, 1-0, le-a fost fatală lui Bonfim şi lui Ricardo. Iniţial, conducerea a decis trimiterea celor doi la echipa secundă pe termen nelimitat.

În plus fundaşul i-a răspuns urât antrenorului Sorin Cîrţu în momentul în care a fost schimbat la meciul cu Pandurii.

Bonfim a fost adus de Victor Piţurcă de la Poli Timişoara în vară, în schimbul a 300.000 de euro, iar Ricardo a făcut parte din lotul Unirii, alături de Brandan, Marinescu, Onofraş, Bilaşco, Apostol şi Galamaz, în schimbul cărora Becali a renunţat la datoria de 4 milioane de euro pe care Bucşaru o avea la el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite