Rică Neaga, dorit de Mihai Stoica la Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unirea Urziceni caută să-şi întărească lotul pentru sezonul viitor, iar prima achiziţie a clubului ialomiţean poate fi atacantul Adrian Neaga.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani este dorit de Mihai Stoica la echipa care va juca în preliminariile Ligii Campionilor, după ce piteşteanul şi-a încheiat angajamentul cu gruparea azeră FC Neftci Baku. Rică Neaga, care a jucat în România la FC Argeş şi la Steaua, a confirmat că ar putea îmbrăca tricoul Unirii din această vară.

Îi mai vor pe Boştină şi Petre Marin

„Sunt în discuţii şi cu o echipă din Azerbaidjan care va juca în Cupa UEFA şi, în cazul în care nu mă voi înţelege cu ea, atunci o să semnez sigur cu Unirea Urziceni. Am vorbit cu Meme Stoica şi nu sunt niciun fel de probleme legate de salariul meu. Mai multe voi şti însă săptămâna viitoare", ne-a declarat Adrian Neaga.

Unirea i-ar putea pierde în această vară pe George Galamaz, Marius Bilaşco şi Pablo Brandan, doriţi de mai multe cluburi, dar niciunul nu va pleca pentru o sumă mai mică de un milion de euro.

La capitolul achiziţii se mai vorbeşte despre aducerea dinamovistului Gabi Boştină şi stelistului Petre Marin. Directorul sportiv Narcis Răducan este plecat în străinătate pentru a mai vedea câţiva fotbalişti. 

A dat 11 goluri la Baku

Lui Rică Neaga i-a mers excelent la Neftci Baku, în Azerbaidjan. Românul a fost liderul echipei, fiind cel mai folosit jucător din lot în sezonul trecut şi cel mai bun marcator al echipei. În 30 de meciuri jucate pentru Neftci, fostul atacant al Stelei a marcat 11 goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite