„Eu tot îl iau pe Vamă de gât, că poate mă pune ceva la club, dar nu-mi zice nimic!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rică Răducanu
Rică Răducanu

Rică Răducanu urmăreşte atent Rapidul şi nu se îmbată cu apă rece după victoria cu FC Vaslui, scor 2-0. Acesta spune că tradiţia echipei e să înceapă tare sezonul, iar după doar câteva etape să se stingă. Rică glumeşte şi pe seama brazilienilor aduşi în Giuleşti: „sunt buni, că se potrivesc cu noi la culaore!" Cât despre o eventuală revenire în Grant ? Răducanu glumeşte cu amar: „Eu tot îl iau pe Dinu Vamă de g

„Adevărul": Cum vi s-a părut Rapidul ?
Văd acum la televizor: Copos e fericit! E normal, aşa începe Rapidul, bate tot în primele cinci etape, după care „la revedere!" Trebuie să fim echilibraţi. Să nu ne grăbim.

Totuşi, au venit mulţi jucători străini. Se potrivesc brazilienii Rapidului, cu Peseiro nu au fost rezultate...
Ce să facă brazilienii ăştia la Rapid ? Totuşi sunt buni că se potrivesc la culoare (râde), cu noi rapidiştii... Dacă sunt mulţi la ei în ţară, vin şi ei să câştige un ban la noi. Totuşi e păcat, iau şansa fotbaliştilor noştri, şi asta nu e bine pentru naţională.

V-a căutat Dinu Gheorghe să reveniţi la club ?
Eu tot mă duc la ProRapid, mai joc un tenis cu piciorul. Când îi văd, pe Dinu Vamă, pe toţi, îi mai iau de gât, că poate m-or pune şi pe mine ceva pe la club ,să mă ocup de teren ceva... Dar nu-mi zice nimeni nimic. Nu cer eu nimic de la ei, nu mă milogesc... nu am eu nevoie...

Şumudică. Ce părere aveţi de el ?
Şumi are şansa lui. Din retur, când era la Bistriţa mi-a plăcut. A bătut tot vreo 10 etape. Eu credeam că retrogradează cu Gloria.

Se vorbeşte de Răzvan Lucescu că vine şi-i ia locul din iarnă. Ştiţi ceva ?
Nu cred că e posibil, Lucescu e cu treaba lui. Răzvan are o misiune cu România, să ne califice, nu să vină la Rapid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite