Rezervele Oţelului, ridiculizate în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derby-ul local dintre Oţelul II şi Politehnica, meci programat în faza a II-a a Cupei României Timişoreana la fotbal, n-a fost un duel disproporţionat, aşa cum ar fi părut la lecturarea formaţiilor de start.

Cu foarte multe rezerve de la prima echipă, Oţelul lui Vivi Stamate părea cu cel puţin o clasă peste echipa de Liga a III-a a lui Damian Băncilă, dar scorul final, după 120 de minute de joc, a fost de 0-0.

De ratat, cel mai mult au făcut-o „oţelarii", Robert Elek fiind capul răutăţilor, notabil fiind şi faptul că „satelitul" formaţiei de prim eşalon a rămas în zece oameni din minutul 49, când bosniacul Sipovici a fost eliminat după primirea a două cartonaşe galbene.

La penaltiuri a fost 3-2 pentru Poli, urmărită din tribune de fostele glorii ale marelui CSU Galaţi.

Au marcat: Chiriac, Grozea şi Coman, respectiv Petean şi Blănaru. La ultima lovitură, Elek a încercat o execuţie de fotbalist rasat, şi anume o „scăriţă", dar i-a ieşit o scară de incendiu - aceea pe care a părăsit Oţelul II Cupa!

Oţelul II: Abraham - Cârjă, Fl. Stoica, Sipovici, Cucu - Cojoc, Negoescu - Petean, Avram, Miron - Elek. Antrenor: Vivi Stamate. Au mai intrat: Murgoci, Blănaru şi Marus.

Politehnica: S. Stoica - Grozea, M. Stamate, Anghel, Racoviţă - M. Munteanu, Chiriac, A. Crăciun - Francis, Neta, I. Cristian. Antrenor: Damin Băncilă. Au mai intrat: Serian, Velicu şi M. Coman.

sursa: Viaţa Liberă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite