Revoltă la îndemnul lui Meme Stoica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul“ a aflat culisele despărţirii lui Mihai Stoica de Unirea Urziceni. Fostul manager general al ialomiţenilor a fost dat afară, după ce patronul Dumitru Bucşaru a aflat că jucătorii au fost instigaţi împotriva lui.

„După meciul retur cu Zenit, din turul al III-lea preliminar al Ligii Campionilor, cineva din vestiar l-a informat pe Bucşaru că jucătorii au fost sfătuiţi de Meme să-şi depună memorii la Ligă pentru a deveni liberi de contracte, dar şi să-l critice, prin ziare, pe patron, totul ca urmare a faptului că sunt neplătiţi de foarte mult timp", a dezvăluit o sursă apropiată clubului ialomiţean.

Deocamdată, nu se ştie dacă „turnătorul" este unul dintre jucătorii mai puţin apropiaţi de Mihai Stoica sau dacă este vorba de altcineva. Cert este doar faptul că Meme a avut o relaţie foarte bună cu elevii pregătiţi de Ronny Levy.

După ce a aflat ceea ce se punea la cale, Bucşaru l-a sunat pe Stoica, între cei doi izbucnind o ceartă violentă. La finalul discuţiei, finanţatorul Unirii i-a transmis managerului că nu mai are ce căuta la echipă! Vestea a picat ca o bombă pentru mai toţi jucătorii, aceştia fiind conştienţi că, din acel moment, au pierdut sprijinul pe care-l aveau în faţa conducerii.

A acţionat Brandan la comandă?

La finalul partidei de la Sankt Petersburg, în urma căreia Urziceniul a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, mijlocaşul Pablo Brandan a răbufnit la adresa lui Bucşaru.

„Noi ne-am făcut datoria, dar patronul ne tratează ca pe nişte gunoaie", a declarat argentinianul. Bucşaru e convins că Brandan a făcut respectiva declaraţie la comanda lui Mihai Stoica! 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite