Revoltă la Poli! Jucătorii s-au săturat de criticile lui Iancu şi cer salariile restante!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii liderului Ligii I, Politehnica Timişoara, au făcut publicat un comunicat prin care iau atitudine faţă de criticile şi insultele patronului Marian Iancu.

UPDATE - DUŞAN UHRIN JR. "A FOST DECIZIA JUCĂTORILOR"

"Eu nu pot comenta prea multe. Am aflat de la ei de acest protest, a fost decizia lor şi eu o respect. Mai departe nu ţine de mine, ci de oamenii din conducere. Eu am pe cap alte griji, cum ar fi pregătirea meciului cu FC Vaslui. Din punct de vedere sportiv, nu pot să le reproşez nimic jucătorilor pentru că dau totul pentru echipă şi sunt sută la sută concentraţi la antrenamente", a spus Uhrin jr. pentru Adevărul.

PDATE - MARIAN IANCU, despre revolta jucătorilor :"Nemulţumirile i-au unit pe jucători! Este un lucru bun!"

"Cred că e vorba despre ce s-a spus săptămâna trecută despre anumiţi jucători în cadrul unei emisiuni TV şi despre faptul că noi nu am luat poziţie atunci. Este opţiunea particulară a jucătorilor şi o respect. Au fost şi întârzieri la salarii, dar la cât de mari sunt sumele pe care le iau, nu cred că a contat foarte mult. Ar fi trebuit să ne spună şi nouă ce îi deranja. Eu nu am jignit niciodată niciun jucător. Faptul că acest comunicat a fost semnat de 20 de fotbalişti este un lucru bun, părerea mea este că toată această nemulţumire a unit echipa", a spus Iancu la sport.ro

UPDATE - Preşedintele GHIORGHE CHOVRCHIAN nu a dorit să comenteze situaţia de la echipă. "Eu sunt la Bucureşti, la Adunarea Generală a Ligii. Mai bine întrebaţi-l pe Marian Iancu despre ce se întâmplă acum".

Fotbaliştii pretind că sunt neplătiţi de 3 luni şi că nu mai pot accepta să fie jigniţi după ce că joacă grtis.

Jucătorii spun că au avut mereu înţelegere pentru situaţia financiară dificilă de la club, dar nu mai pot tolera atitudinea lui Iancu.

"Ceea ce nu vom înţelege şi nu vom înţelege niciodată sunt atacurile, criticile, minciunile şi uneori chiar jignirile care nu au nicio legătură cu fotbalul, indiferent de rezultatele avute. Nu s-a ţinut cont că avem familii, trăiri, sentimente, că suntem oameni. (...) Noi jucătorii nu am periclitat obiectivele sportive prin adoptarea unor măsuri de pe poziţii de forţă chiar dacă de multe ori ne-am gândit la asta", se arată în comunicatul semnat de majoritatea jucătorilor bănăţeni.

"Eu nu am jignit pe nimeni. Faptul că acest comunicat este semnat de 20 şi ceva de jucători este un lucru foarte bun, înseamnă că echipa este unită", a replicat Marian Iancu la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite