Reuniune cu studenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportul e un adversar special pentru Andone: este echipa la care a debutat ca antrenor în 1992 şi pe care a ajutat-o să promoveze opt ani mai târziu.  În Regie, în 1992, Andone şi-a început cariera de tehnician, iar în cele patru mandate pe banca „studenţilor“ a bătut-o de două ori pe Dinamo.

Motivaţi de victoria de acum trei zile cu Hajduk Split, din Liga Europa, 3-1, roş-albii nu neglijează partida din această seară cu Sportul. Deşi euforic după succesul cu croaţii, Andone se gândea deja la revederea cu prima sa „dragoste": „Până la returul cu Hajduk avem meciul cu Sportul, unul care nu va fi deloc uşor".

Ce e atât de special la această formaţie? E clubul la care în 1992 Ando şi-a început munca de antrenor. A condus echipa în patru mandate, iar în 2000 a contribuit la promovarea „studenţilor" în prima ligă.

A antrenat şase jucători din lotul actual

În 2003 a plecat din Regie şi a semnat cu Dinamo, dar până atunci a obţinut două victorii împotriva roş-albilor în cele şase întâlniri pe care le-a condus contra „câinilor". În plus, în lotul de azi al lui Selymeş se regăsesc şase dintre jucătorii pe care i-a condus „Fălcosul": Farmache, T. Bălan, Cruceru, Irimia, N. Vasile, Chihaia.

„Va fi greu pentru că Sportul e o echipă nou-promovată şi au şi pierdut primul meci. Noi sperăm să continuăm rezultatele pe care le-am avut în ultima perioadă şi să obţinem toate cele trei puncte cu toate că nu va fi un meci uşor. Vom vedea la sfârşit cine va râde, noi pregătim foarte bine acest meci şi sper să învingem", a spus şi Marius Niculae.

Iar Pulhac l-a completat: „Am avut multe probleme cu Sportul Studenţesc şi cred că vor fi şi acum. Nu va fi sigur un antrenament, toate echipele care au promovat au pus în dificultate pe oricine din Liga I".

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite