Returul ligii secunde ar putea fi amânat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liga a II-a
Liga a II-a

FCM Bacău nu a reusit decat un egal in ultimul meci de verificare, cel cu liderul seriei 1 a Ligii a III-a, Rapid CFR Suceava. "Am controlat meciul, dar am ratat foarte mult", a spus Gheorghe Poenaru. "Este drept, si sucevenii au avut cateva ocazii, dar sunt multumit de faptul ca am reusit sa jucăm.

Trebuia sa mergem la Suceava, dar in cele din urma am ales ca meciul sa se dispute la Piatra Neamt, pe terenul sintetic. Daca nu am fi gasit aceasta varianta riscam sa nu jucam".

Poenaru este sceptic si in ceea ce priveste startul campionatului. "Cred ca se va mai amana pentru ca va fi destul de greu ca suprafetele de joc sa se prezinte in conditii optime chiar si daca startul returului s-a amanat cu inca o saptamana. Mai ales ca am inteles ca saptamana viitoare vor fi din nou precipitatii". Returul campionatului este programat sa inceapa pe 9 martie, bacauanii urmand sa joace la Constanta, cu Farul.

Partida dintre Rapid CFR Suceava si FCM Bacau trebuia sa se dispute la Suceava, insa cele doua conduceri au decis ca mai bine ar fi daca s-ar juca la Piatra Neamt, pe terenul sintetic al stadionului Ceahlăul, conform ligab.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite