CFR, repetiţie pentru derby!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR joacă astăzi la Târgu-Mureş, de la ora 17.00, ultima partidă înainte de marea confruntare cu „U“ Cluj, care va avea loc joi, în Gruia. Întreaga suflare microbistă din Cluj este cu gândul la cel mai important meci al sezonului pentru fanii celor două echipe

De cel puţin o săptămână, la Cluj se vorbeşte doar de derby-ul dintre CFR şi Universitatea. Acum, cu atât mai mult, cu cât întâlnirea de pe „Dr. Constantin Rădulescu“ va fi una dintre cele mai echilibrate din ultimii ani, iar „Şepcile Roşii“ au toate motivele să creadă cu dârzenie că îşi pot învinge rivala de-o viaţă, chiar pe terenul acesteia.Trupa lui Minteuan traversează cea mai acută criză de formă din ultimii ani, în timp ce „U“ are şapte puncte în ultimele 3 etape şi doar asistentul Ioan Onicaş a făcut ca echipa lui Badea să nu aibă maximum de puncte după meciul de la Mediaş.

Până la marele derby, CFR mai are de trecut un „hop“ extrem de important, în această seară, pe terenul celor de la FCM Târgu-Mureş, echipă care are cu numai două puncte mai puţine decât „vişiniii“. Un eventual eşec pe Trans-Sil, ar face ca CFR să mai cadă un loc în clasament, după ce în urma victoriei Astrei de aseară, cu Steaua, a ajuns pe poziţia a 9-a. În acest caz, ar aborda întâlnirea cu „studenţii“ de pe loc vecin, cu un singur punct mai mult decât „alb-negrii“.

S-au menajat pentru joi

La fel ca Universitatea, care în meciul de la Mediaş a avut grijă ca Boştină, Vasile Gheorghe, Păcurar, Abrudan şi Unguruşan să nu primească avertismente, pentru a evita suspendarea, şi cei din Gruia s-au menajat pentru întâlnirea cu „Şepcile“. Bastos şi Cadu au primit cel de-al şaptelea „galben“ al sezonului în meciul cu Rapid şi îşi vor ispăşi etapa de suspendare astăzi, la Târgu Mureş.

Maftei şi Peralta, care acuză probleme medicale, vor rămâne acasă pentru a fi apţi 100% cu „U“. În aceste condiţii, este posibil ca Minteuan să-l trimită pe teren din primul minut pe Bakary Sare, fotbalist care nu a bifat nicio prezenţă în tricoul „feroviar“ de când a ajuns în Gruia. De asemenea, Sergiu Buş, lăudat pe Minteuan după meciul cu Rapid, va fi din nou titular.

Minteuan ar putea fi demis diseară

De partea cealaltă, mureşenii nu se vor putea baza pe Topici şi Ruiz accidentaţi, în timp ce Vasilache şi Bruno Fernandes sunt suspendaţi. De asemenea, Didi şi Issa Ba sunt incerţi, dar există şanse să fie recuperaţi până la ora meciului. „Încercăm să facem tot ce putem, să adunăm cât mai multe puncte până la final. Suntem foarte departe de locurile de Europa, asta este, nu prea avem ce să facem“, a spus Alin Minteuan, care ar putea fi demis după întâlnirea de azi. Favorit pentru a prelua banca tehnică încă de acum, este Jorge Regadas, cel care în acest moment activează ca şi scouter al clubului şi pregăteşte lotul pentru sezonul următor. Meciul de la Târgu Mureş va începe la ora 17.00 şi va fi transmis în direct de Gsp TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite