Renzo Rossi şi-a dat demisia de la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renzo Rossi
Renzo Rossi

În conflict cu Nicolae Manea şi nebăgat în seamă de Ioan Andone, italianul Renzo Rozzi a cedat, depunân-du-şi ieri demisia de la Rapid. Renzo Rossi nu a fost pe placul antrenorilor rapidişti.

De la bun început, Nae Manea l-a privit cu scepticism pe italian din perspectiva prieteniei pe care acesta o avea cu Cristiano Bergodi, o iminentă ameninţare pentru orice tehnician. Mai mult, Renzo a încercat să-l aducă „principal" pe Walter Novellino în locul lui Manea.

Fostul manager sportiv al giuleştenilor recunoaşte că a avut viaţă grea cu Nae Manea şi că s-a simţit nebăgat în seamă odată cu venirea lui Andone la Rapid.

„Mi-am dat demisia pentru că aşa am simţit eu. Mi-a fost de ajuns ce am trăit cu Nae Manea, toate acele conflicte inventate şi nu vreau să se spună din nou aceleaşi lucruri şi despre relaţia mea cu Andone. Cu el nu am vorbit deloc de când a venit. Nici măcar la telefon. Consider că e un antrenor valoros şi îi urez succes la Rapid", a punctat Rossi.

Italianul lasă totuşi uşa deschisă Giuleştiului unde vrea să revină pe viitor: „Sunt mulţumit de aceste două luni şi de transferuri şi nu se ştie când mă voi întoarce aici", a spus Renzo, care este practic la cea de-a doua plecare de la Rapid. Acesta a mai fost secund în mandatul lui Cristiano Bergodi.

Ando debutează azi la Piteşti

Ioan Andone debutează astăzi pe banca Rapidului, în deplasare, cu Internaţional, iar Copos e încântat. „Am obţinut dreptul de joc al Săpunaru, iar venirea lui Andone înseamnă «diamantul coroanei». Mai rămâne rezolvarea favorabilă a situaţiei jucătorilor Varga şi Bălan. De asemenea, mi-aş dori ca meciul cu Internaţional să ne aducă trei puncte", a spus patronul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite