Renzo Rossi: "Nu sunt uşierul lui Bergodi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rossi speră să căştige titlul cu Rapid
Rossi speră să căştige titlul cu Rapid

Italianul care a devenit cunoscut în România după ce a pregătit alături de Cristiano Bergodi pe CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi şi Steaua, afirmă că lumea ar trebui să afle că nu mai depinde de fostul fotbalist al lui Lazio.

M-a sunat Copos şi mi-a propus acest post, însă ultimul cuvănt i-a aparţinut lui Nae Manea. Eu nu voi fi şeful lui, dar dacă îmi va cere vre-un sfat în ceea ce priveşte pregătirea echipei, i-l voi oferi cu mare plăcere”, ne-a spus italianul, care va fi un liant între conducere şi staff-ul tehnic: „Cu siguranţă nu voi fi omul de la birou, care stă mereu în costum şi cravată. Locul meu de muncă va fi în iarbă alături de jucători. Sper ca prin contribuţia mea această echipă să căştige titlul, iar lumea să-şi dea seama că nu depind în viaţă doar de Bergodi. Fiecare îşi alege drumul său în viaţă. Renzo nu este nici traducătorul, nici mâna dreaptă sau stângă a cuiva şi nici uşierul lui Bergodi”. În trecut, acest post la Rapid a fost ocupat de Dinu Gheorghe şi de Grigore Sichitiu.

A urmat cursuri de management la Coverciano

În urmă cu un an, pe vremea când pregătea pe Poli Iaşi împreună cu fostul fundaş al lui Lazio, Renzo a urmat nişte cursuri de management la cea mai renumită şcoală de antrenori din lume, Coverciano. „Timp de o lună au durat cursurile şi am dat un examen la sfărşit”, spune noul manager sportiv al giuleştenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite