Renzo Rossi: "Revenirea în Giuleşti este o provocare pentru mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renzo Rossi a revenit în Giuleşti după trei ani
Renzo Rossi a revenit în Giuleşti după trei ani

Renzo Rossi a fost prezentat oficial în acestă dimineaţă în funcţia de manager sportiv. Italianul se va ocupa de departamentul sportiv al clublui şi a declarat că revenirea în Giuleşti reprezintă o provocare.

Italianul a mai activat la Rapid în anul 2007, pe vremea când echipa era antrenată de Cristiano Bergodi

''Mă întorc cu mare plăcere la Rapid. Am regăsit multe persoane într-un club unde mă simt bine. Activitatea mea o să fie mult mai complexă la Rapid. Fişa postului meu este foarte plină. Tot fotbalul românesc este în restructurare, nu numai la Rapid. Pentru mine este o provocare. Prioritatea mea este evoluţia bună a primei echipe'', a spus noul oficial rapidist.

Preşedintele CA al Rapid, Ion Taban, a declarat că revenirea lui Rossi a definitivat o restructurarea a organigramei clubului: ''Am efectuat o restructurare la club. Am reuşit să finalizăm un post foarte important în organigrama societăţii. Aducerea domnului Renzo Rossi, pe postul de manager sportiv. El va conduce departamentul sportiv al clubului. A acceptat să se întoarcă la Rapid pe această funcţie. Noi suntem foarte mulţumiţi de această achiziţie. Renzo Rossi revine la Rapid cu gânduri foarte mari''.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite