Renunţă la Bornescu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bornescu  va fi  „sacrificat” înaintea Crăciunului
Bornescu va fi „sacrificat” înaintea Crăciunului

Şumudică i-a transmis lui Dinu Gheorghe să rezolve în iarnă problema conflictului dintre portari. Coman şi Bornescu au fost puşi în situaţia de a lupta pentru postul de titular la Rapid în acest tur, iar disputa declarativă dintre cei doi a agitat spritele în vestiarul giuleştenilor.

Marius Şumudică a găsit soluţia pentru a rezolva scandalul dintre Dani Coman şi Mircea Bornescu, la iarnă urmând să fie transferat unul dintre ei. Cel mai probabil, fostul portar al Universităţii Craiova va fi cedat în intersezon, mai ales că impresarul Ana Maria Prodan îi caută deja echipă. „Eu cred că ori Mircea, ori Dani ar trebui să plece la iarnă, dar Bornescu a venit cu sufletul la Rapid şi a dat bani din buzunarul lui pentru asta. Sper să fiu lăsată să găsesc ofertă pentru unul dintre ei", spune Ana Maria. Mai mult ca sigur, Dinu Gheorghe va renunţa la Mircea Bornescu, în condiţiile în care Coman îi este un prieten apropiat, „Vamă" marcându-i cariera lui Dani.

Şansă pentru tânărul cătălin Straton

Şumudică are de gând să elibereze un post de portar, în condiţiile în care giuleştenii mai au şi o altă soluţie viabilă, este vorba de Cătălin Straton, care în prezent apără la Rapid II. Straton  fost folosit titular de Viorel Hizo în perioada în care antrena în Giuleşti, iar tânărul portar şi-a căpătat porecla de „Spiderman" pentru evoluţiile sale. Mai mult, de şapte etape, Straton nu a primit niciun gol la Rapid II, şi face parte din lotul echipei naţionale de tineret a lui Emil Săndoi.  

Mircea Bornescu

- E simpatizat de galerie, iar în disputa cu Coman, suporterii au fost de partea lui.
- Este rapidist şi a plătit din propriul buzunar 150.000 de euro pentru a semna cu giuleştenii.
- Poate fi uşor de transferat, deoarece are experienţă în Liga 1. Nu este predispus la accidentări.
- A fost folosit în 12 meciuri în campionat şi a primit doar 8 goluri!

Dani Coman

- A apărat pentru Rapid 85 de meciuri, iar în Liga 1 a bifat 179 de partide. Are însă probleme medicale, fiind dispus la accidentări.
- Este în relaţii bune cu Dinu Gheorghe, cu care a lucrat în trecut la Rapid, dar şi la FC Braşov.
- Are un salariu de 300.000 de euro, dublul decât al lui Bornescu.
- Coman a fost folosit în patru meciuri din campionat şi a primit un sigur gol, cu Pandurii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite