Reghecampf: "Nu vreau să fiu perceput ca un stelist"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul manager sportiv al Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că a semnat cu echipa din Bânie datorită tatălui său, nâscut la Caracal şi care a ţinut toată viaţa lui cu Ştiinţa

"La bucurie toţi sunt dispuşi să vină. Eu am ales să merg la Craiova când este greu, când se pune problema salvării, când e nevoia cea mai mare de sprijin. Avem un final de campionat tensionat, cu două partide extrem de dificile, însă sunt convins că echipa va rezista presiunii şi va încheia pe un loc care va aduce liniştea", a spus fostul internaţional.

Reghecampf, care a ocupat până acum funcţia de antrenor al formaţiei din Liga a II-a, FC Snagov, a precizat că nu vrea să fie perceput ca un stelist. "Nu vreau să fiu perceput ca un stelist. Tatăl meu este din Caracal şi a ţinut toată viaţa cu Universitatea. Soarta a făcut să joc la Steaua. Oferta domnului Mititelu a venit cu mai multe săptămâni în urmă. Am fost la ultimul meci, cel cu CFR, şi sincer mi-a părut rău de acel rezultat. Am convingerea că ne vom salva. Craiova are un lot bun, talentat", a precizat Laurenţiu Reghecampf.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite