Reghecampf, suspendat din funcţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a fost suspendat de către patronul Adrian Mititelu pentru meciul cu Unirea Urziceni.

"Am fost anunţat că voi fi suspendat. Probabil voi fi trimis la echipa a doua. Aştept să văd motivele", a spus tehnicianul, conform prosport.ro.

Tehnicianul a relatat un incident petrecut ieri când trei jucători reveniţi la lot, (Dina şi fraţii Florin şi Mihai Costea), au mâncat pizza în cantonemant, cotrar regulilor sale. Reghecampf i-a suspendat pe cei trei, pentru meciul de astăzi, dar patronul Adrian Mititelu a decis să le ia apărarea jucătorilor.

"Au fost aleşi ei şi nu eu.. Eu mi-am facut datoria", a spus antrenorul. Antrenorul a vrut astăzi să intre pe terenul de joc, dar nu a fost lăsat de bodyguarzii lui Adrian Mititelu să ia loc pe banca tehnică. În aceste condiţii, Laurenţiu Reghecampf a luat loc la Tribuna 1, unde avea invitaţie.

Universitatea Craiova joacă astăzi cu Unirea Urziceni, de la ora 14.00, un meci decisiv pentru lupta echipei oltene de a se salva de la retrogradare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite