„Reghe“ vrea 50.000 de euro de la Mititelu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf a intrat şi el pe lista antrenorilor care cer bani de la Universitatea Craiova. Conform documentelor pe care le-a depus marţi la LPF, tehnicianul suspendat al oltenilor solicită aproximativ 50.000 de euro de la Adrian Mititelu.

 30.000 de euro reprezintă prima de instalare neîncasată nici până azi, iar 20.000 de euro sunt drepturi salariale şi prime. „Eu şi avocaţii mei ne vom ocupa ca Laurenţiu să îşi ia banii pe care îi are de primit de la Craiova. Mititelu s-a pus cu dracul. Cum a pierdut cu Piţurcă, aşa o să piardă şi cu mine", a spus Ana Maria Prodan, soţia fostului „principal" din Bănie.

„Reghe" a condus Ştiinţa timp de o lună, fiind instalat după îndepărtarea lui Nicolo Napoli. El a fost suspendat din funcţie înaintea meciului cu Unirea Urziceni întrucât i-a lăsat pe fraţii Costea şi pe Mihai Dina în afara lotului. Fostul internaţional român a intrat acum pe o listă lungă cu antrenori care cer bani pentru că au fost daţi afară de Adrian Mititelu. Nicolo Napoli, Daniel Mogoşanu, Eugen Neagoe, Mark Wotte şi Victor Piţurcă au solicitat şi ei drepturile care li se cuveneau în urma înlăturării de la echipă.

Doar Napoli şi Piţurcă au reuşit să aibă câştig de cauză în instanţele sportive, cel de-al doilea urmând să fie despăgubit cu 7 milioane de euro! Cu un picior în Liga a II-a, Craiova are mari şanse să se dezintegreze înainte de finalul sezonului. În iarnă, echipa a pierdut zece jucători, iar dintre cei care au mai rămas la echipă şase se pregătesc să îşi depună memorii în zilele următoare pentru a deveni liberi de contract. Conform unor surse din vestiarul oltenilor,  cei şase sunt Zoro, Subotici, Walter Lopez, Wendel, Bujor şi Prepeliţă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite