Rednic pune gaz pe foc la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia şi aşa tensionată din Giuleşti, cauzată de rezultatele dezastruoase din 2011 - patru puncte în patru etape - a atins cote explozive după o serie de declaraţii făcute de Mircea Rednic.

Revenit în ţară pentru câteva zile, fostul tehnician al giuleştenilor a avut o remarcă ironică, atunci când a aflat că Marius Şumudică a fost reconfirmat în funcţie după înfrângerea de la Bistriţa. „E nasol! Dacă Şumudică a fost asigurat de Copos că rămâne până în vară. E clar, trebuie să-şi caute echipă", a declarat actualul tehnician al celor de la Khazar Lankaran.

I s-a propus să revină în Giuleşti!

Această afirmaţie l-a scos din sărite pe Dinu Gheorghe, deşi între el şi „Puriul" exista o relaţie mai veche de prietenie. „Pentru Rapid, Mircea Rednic este egal cu zero în momentul de faţă! El să-şi vadă de echipa lui, este prins de bani la Khazar, să câştige el campionate acolo, unde e", a tunat „Vamă". Totuşi, Rednic n-a dat înapoi nici ieri şi şi-a menţinut părerea. „Dar ce am spus eu de s-a atacat Dinu Gheoghe? Nu mă interesează ce spune el. Eu am spus o realitate. Ce? Eu nu am păţit la fel la Rapid? Aşa face Copos,  când te confirmă, te dă afară. Oricum, un lucru e valabil şi pentru Şumudică şi pentru orice antrenor: dacă n-ai rezultate, pleci!", a contraatacat „Puriul".

În urmă cu o săptămână, după egalul cu Dinamo, George Copos l-a sunat pe Mircea Rednic şi i-a propus să preia echipa! „Mai am contract până în vară la Khazar, dar discutăm", a răspuns cel care a adus un titlu în Giuleşti din postura de antrenor. Dialogul Copos - Rednic l-a enervat la culme pe Dinu Gheorghe, care acum s-a răzbunat pe „Puriul", atacându-l violent.

Copos nu mai vorbeşte cu Şumi şi „Vamă"

După meciul cu Gloria Bistriţa, George Copos a evitat orice dialog cu conducerea clubului! Un semn că relaţia dintre patronul Rapidului şi colaboratorii săi s-a răcit, în condiţiile în care echipa riscă să rateze participarea în cupele euroepene pentru al treilea sezon la rând! Copos a intrat în „silenzio stampa" faţă de oficialii clubului, imediat după înfrângerea de la Galaţi, în a doua etapă din 2011. De altfel, înaintea derby-ului cu Dinamo, Şumudică a recunoscut că n-a mai fost sunat de Copos de două săptămâni!

"Rednic să stea liniştit, nu o să păţească Şumudică nimic. La vară poate să fie postul liber pentru el, dacă e interesat. Fireşte, dacă Şumudică nu-şi realizează obiectivele."
Dinu Gheorghe
preşedinte Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite