Rednic avertizează: „CFR e peste Dinamo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duelul dintre golgheterul dinamovist, Marius Niculae, şi Ricardo Cadu (centru), ar putea fi decisiv pentru rezultatul meciului
Duelul dintre golgheterul dinamovist, Marius Niculae, şi Ricardo Cadu (centru), ar putea fi decisiv pentru rezultatul meciului

Antrenorul cu care formaţia din „Ştefan cel Mare“ a reuşit să cucerească ultimul trofeu, titlul din 2007, a prefaţat derby-ul etapei şi a tras un semnal de alarmă pentru fosta sa echipă.

Dinamo este în faţa celui de-al doilea test important al campionatului. După 0-0 acasă, cu Rapid, trupa lui Ciobotariu se deplasează la Cluj, pentru derby-ul primelor două formaţii din Liga I cu CFR. Despărţite de doar un punct în clasament, conducătorii celor două cluburi s-au contrat în ultimele zile pe seama arbitrajului. Bucureştenii l-au acuzat pe Deaconu, centralul de la meciul lor cu „U" Cluj, că i-ar fi dezavantajat pentru a le permite celor de la CFR să se apropie de ei în clasament.

Totuşi, Mircea Rednic şi Ioan Andone, antrenorii cu care Dinamo a câştigat cele mai recente trofee din vitrină, i-au avertizat pe roş-albi să se concentreze la joc. „Mă bucur că Dinamo are un sezon bun. Parcă îmi aduce aminte de campionatul 2006-2007, când am condus eu echipa. Bine, acum lotul este mai omogen.

Din ce meciuri am urmărit eu din Liga I, mi se pare că Dinamo trebuie să aibă grijă la CFR Cluj şi la Rapid. Ele parcă au loturi mai bune decât Dinamo", a spus „Puriul". Tehnicianul celor de la Khazar Lankaran (Azerbaidjan) le-a dat şi un sfat „câinilor": „Ca să câştige titlul, ar trebui să transfere măcar doi fundaşi în această iarnă. Îi sfătuiesc pe cei trei acţionari să întărească defensiva. Toţi trei, şi Badea, şi Borcea, şi Săvulescu, au bani. Pot să cumpere fotbalişti".

Andone: „Clujenii, puternici rău"

De acord cu Mircea Rednic este şi Ioan Andone. Tehnicianul, care ştie ce înseamnă performanţa şi la Dinamo, dar şi la CFR Cluj, a lăudat şi el transferurile din Gruia din această vară. „Faţă de anul trecut, clujenii sunt o echipă mult mai bună, mai puternică. Totuşi, la acest derby, nu văd nicio favorită. E un meci echilibrat. Dinamo şi-a întărit defensiva, CFR are forţă ofensivă, deci e greu de spus cine bate. «Câinii» mizează mult pe Niculae şi Dănciulescu. Plecarea lui Torje contează şi ea, era normal să se simtă un mic regres fără el, dar Laurenţiu Rus este o revelaţie", a spus Andone.

"În lupta pentru titlu, Dinamo trebuie să aibă mare grijă la CFR Cluj şi la Rapid! În plus, îi sfătuiesc pe acţionarii clubului să transfere măcar doi fundaşi în această iarnă pentru a întări compartimentul defensiv.''
Mircea Rednic  antrenor Khazar Lankaran

Suporter doar cu buletinul

Fanii lui Dinamo care vor dori să susţină echipa la derby-ul din Gruia, dar nu deţin cărţi de identitate de Bucureşti sau de Ilfov vor întâmpina greutăţi să intre pe stadion în cazul în care vor purta articole inscripţionate cu semnele „câinilor". Ca şi în anii trecuţi, ardelenii nu vor accepta accesul pe arenă a suporterilor dinamovişti care vin din alte părţi ale ţării. Tocmai de aceea, fanii roş-albilor au de gând să meargă cu un avocat la porţile Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu", care să le înlesnească intrarea la meci, în urma unor discuţii cu oficialii ardeleni. 500 de susţinători al lui Dinamo, din mai multe zone ale ţării, intenţionează să meargă la Cluj pentru a-şi încuraja favoriţii sâmbătă seară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite