Rednic a debutat cu un egal alb la Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rednic a revenit după trei ani în Liga I
Rednic a revenit după trei ani în Liga I

Ioan Niculae a decis să revoluţioneze Astra Ploieşti, deşi spusese în trecut că nu-şi doreşte să investească prea mulţi bani în fotbal.

După ce l-a demis şi pe portughezul Antonio Conceicao, care obţinuse o singură victorie în acest an, cu Mioveni, patronul prahovenilor a pus piciorul în prag. Cel mai bogat om din fotbalul românesc i-a adus la echipă pe Dinu Gheorghe preşedinte şi pe Mircea Rednic antrenor.

Primul punct după trei înfrângeri

Primul meci al cuplului care a mai lucrat împreună şi la Rapid a fost cel de ieri, de la Mediaş, în faţa Gazului. Cei doi au trecut testul cu bine, dar doar din punct de vedere al rezultatului, 0-0. A fost primul punct al Astrei după o serie de trei înfrângeri consecutive.

În schimb, chiar dacă s-a văzut o creştere în jocul echipei, care a dominat partida şi a ratat cele mai multe ocazii, în special prin Fatai, meciul în sine a fost unul de slabă calitate. La acest lucru a contribuit şi faptul că medieşenii au părut obosiţi după confruntarea de la mijlocul săptămânii, din Cupă, cu Dinamo.

În etapa următoare, echipa lui Rednic va juca acasă, cu Pandurii Târgu-Jiu.

"A fost bine pentru primul meci. Sunt mulţumit cu acest egal, deşi puteam câştiga. Veţi vedea că la anul vom avea forţa pe care ne-o dorim."

Mircea Rednic antrenor Astra Ploieşti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite