Rednic s-a înţeles doar pentru Cesinha / Grigorie: "Nu ştiu nimic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Puriul" îl va lua cu el în Azerbaidjan pe rapidistul Cesinha, fotbalist care va fi împrumutat până în vară la Lazar Lankaran. "Puriul" a negociat şi pentru Fane Grigorie, dar fotbalistul susţine că nu a primit nicio ofertă

"Ne-am îneţeles pentru Cesinha şi Grigorie pentru un împrumut pe şase luni cu opţiune de cumpărare", a spus "Puriul" în Prosport. "Cu Răduţă a căzut pentru că Rapid vrea să-l ţină. Oricum, eu pe cei doi i-am vrut neapărat, iar Răduţă era doar un bonus", a declarat Mircea Rednic. Prin cedarea brazilianului Cesinha, rapidiştii vor salva 110.000 de euro, salariul său până în vară.

Citeşte şi:

Şumudică: "Dacă nu pleacă, Grigorie ar putea deveni titular la Rapid"

Ştefan Grigorie a declarat că şi-ar dori să evolueze sub comanda lui Mircea Rednic în Azerbaidjan, însă nu l-a înştiinţat nimeni până acum. "Aş merge în Azerbaidjan, dar depinde în ce condiţii. Până acum nu m-a anunţat nimeni. Probabil s-au înţeles cei de la club, dar eu nu ştiu nimic", ne-a spus Grigorie.

Vezi programul amicalelor de la Rapid

Carlos Cesinha (30 de ani): A evoluat la:Atlético Paranaense, Londrina, Santa Cruz, Caxias do Sul, Santa Cruz, S.C. Braga. La Rapid joacă din 2007, echipă pentru care a acumulat 90 de meciuri şi a înscris 12 goluri. Brazilianul este unul dintre jucătorii cu salariile cele mai mari de la alb-vişinii.

Ştefan Grigorie (28 de ani): A evoluat la: U Craiova, Dinamo, Poli Timişoara. La Rapid a ajuns tot în mandatul lui Bergodi în 2007 şi a înscris opt goluri în 74 de partide. Acesta este deţinut în coproprietate şi de Dinamo, care deţine 50% din drepturile sale federative.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite