Rednic, ajutor pentru Dinamo şi Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Grigorie (dreapta) n-a reuşit să se impună ca titular în echipa alb-vişiniilor, în mandatul lui Şumudică
Ştefan Grigorie (dreapta) n-a reuşit să se impună ca titular în echipa alb-vişiniilor, în mandatul lui Şumudică

Ştefan Grigorie, mijlocaşul giuleştenilor, pleacă din iarnă la Khazar Lankaran, din Azerbaidjan, urmând ca Borcea şi Copos să încaseze câte 350.000 de euro de la antrenorul echipei azere. Dinu Gheorghe a anunţat că toţi jucătorii sunt de vânzare în intersezon, iar Mircea Rednic a acontat deja un fotbalist din Giuleşti: pe Ştefan Grigorie.

Rapidul are nevoie de bani, mai ales că George Copos a închis robinetul finanţării. Preşedintele giuleştenilor, Dinu Gheorghe a anunţat deja că toţi jucătorii sunt de vânzare în pauza de iarnă, pentru ca echipa să-şi asigure bugetul până la final de an.

Deşi a plecat cu scandal de la Rapid, iar la Dinamo nu mai este în relaţii bune cu Ioan Andone, „Puriul" vrea să dea o mână de ajutor celor două formaţii, urmând să-l achiziţioneze pe Fane Grigorie, jucător care este deţinut de ambele echipe.

Mircea Rednic a mai lucrat şi în trecut cu actualul mijlocaş al Rapidului şi vrea să-l transfere la Khazar Lankaran, formaţie care este dispusă să plătească 700.000 de euro pentru Grigorie. Mircea Rednic mai este interesat şi de un alt jucător al giuleştenilor, este vorba de Lucian Răduţă, însă George Copos nu este dispus să-l cedeze pe vârful de  22 de ani.

A transferat doar români la Khazar

Mircea Rednic a decis să transfere la Khazar numai jucători pe care îi cunoaşte, toţi având legături cu campionatul românesc. Astfel,  în Azerbaidjan, au ajuns Constantin Arbănaş, Diego Ruiz (ex-CFR Clu), Stelian Stancu, Deniss Romanovs (ex-Dinamo), Cătălin Doman şi Adrian Iordache (ex-Rapid). 

"O să le bag bani în conturi patronilor care nu mă apreciau. Eu iert, dar nu uit."
Mircea Rednic
antrenor Khazar Lankaran

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite