Rednic: „Andone i-a dat ţeapă lui Copos!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea derby-ului de mâine dintre Dinamo şi Rapid, Rednic oferă o nouă variantă a colaborării din primăvară dintre actualul antrenor al „câinilor“ şi patronul din Giuleşti. După ce Andone a spus că el n-o să-i cânte niciodată lui Copos, aşa cum a făcut-o Rednic, „Ce bine îmi pare că ai luat ţeapă“, „Puriul“ le-a urat celor doi să „rămână prieteni până la moarte“.

Dacă nu ar fi fost cazul cu bilete roz pentru rapidişti, ­s-ar fi crezut că derby-ul de duminică, din „Ştefan cel Mare", ar fi un meci al prieteniei. Copos şi Dinu Gheorghe sunt percepuţi de „câini", ca dinamovişti, Andone e prietenul celor din „Legione Granata", iar jucătorii sunt „tovarăşi" între ei. Totuşi, o dezvăluire a lui Mircea Rednic a scos de sub semnul „amicalului" partida Dinamo-Rapid.

După ce Ioan Andone a ţinut să precizeze că el nu-i va cânta lui Copos celebrul refren al lui Rednic, adresat rapidistului pe vremea în care „Puriul" antrena la Craiova, „Ce bine îmi pare că ai luat ţeapă!", tehnicianul de la Lankaran a contraatacat. „De fapt, Andone i-a dat ţeapă lui Copos! Mă refer la perioada în care cei doi au colaborat la Rapid", a spus Rednic. Antrenorul de 48 de ani a făcut aluzie la banii pe care Andone i-a încasat de la Copos pentru cele două luni de muncă în Giuleşti, fără ca, apoi, să-şi prelungească acordul cu Rapid.

„Să rămână prieteni până la moarte"

„Am auzit că ei vorbesc la telefon şi acum, când Andone e la Dinamo. Bine că sunt ei prieteni până la moarte!", a mai spus „Puriul". Antrenorul din Azerbaidjan, care a luat câte un titlu cu Rapid (2003) şi Dinamo (2007), nu este interesat de derby-ul de mâine, din „Groapă": „Nu mă mai interesează fotbalul românesc în acest moment".

Andone, la Rapid

- A fost susţinut de galerie şi, înainte de a semna cu „vişiniii", liderii suporterilor au vrut să se ducă în Bulgaria, unde tehnicianul pregătea pe ŢSKA, pentru a-l convinge de sprijinul lor.
- A zdrobit Steaua cu 5-1. În schimb, cu Dinamo, a obţinut doar un egal, 2-2.
- A preluat Rapidul de pe locul opt şi a terminat pe şapte, obiectivul fiind unul din primele şase locuri.
- A antrenat sub Podul Grant din etapa a 25-a până la final, adică 10 etape în care a obţinut 4 victorii, 5 egaluri şi o înfrângere, în care a luat 14 goluri şi a marcat 8 (5 contra Stelei).
- 45.000 de euro a încasat Andone la Rapid, pentru două luni de contract.

„Zie Diabate era gratis!"

Rednic are probleme cu transferul lui Diabate la Lankaran. „Prima dată ne-am înţeles ca Zie Diabate să vină gratis. Apoi, am vorbit şi cu Badea, şi cu Andone, iar ambii mi-au spus că jucătorul face 50.000 de euro. Nu mai înţeleg nimic. Să facă ce vor ei. În plus, jucătorul are probleme cu paşaportul. Eu l-am transferat pe Adrian Iordache, să vedem dacă-l mai iau şi pe Diabate", a spus Rednic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite