Rednic a debutat cu victorie la Standard Liege! Află care a fost talismanul lui norocos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic a debutat cu o victorie pe banca tehnică a echipei Standard Liege. FOTO Mediafax
Mircea Rednic a debutat cu o victorie pe banca tehnică a echipei Standard Liege. FOTO Mediafax

Plecat la începutu la cestei săptămâni de la Petrolul, Mircea Rednic a debutat cu o victorie pe banca noii sale formaţii, Standard Liege.

"Puriul" a primit miercuri seară botezul pe banca echipei belgiene Standard Liege. A fost un debut fericit, încheiat cu o victorie în deplasare, 2-0 la Genk, contra unei formaţii neînvinse până acum. Euforic, Rednic s-a bucurat ca un copil la golul doi marcat de elevii săi în prelungiri, sărind cu pumnii în aer şi îmbrăţişându-se cu toţi cei din jur. "Jos pălăria! 

Am făcut un joc excelent. Îi mulţumesc în primul rând secundului Peter Balette, care m-a ajutat mult", au fost primele cuvinte ale tehnicianului român pentru presa belgiană. Apoi, Rednic a făcut o dezvăluire şocantă, care va merge fără îndoială la sufletul fanilor grupării din Liege.

 "Am purtat o jachetă şi o cravată pe care le păstrez din 1996, de când am plecat de-aici. Soţia mea mi-a spus să nu renunţ la ele, că poate vreodată voi reveni ca antrenor", a declarat Rednic, fost jucător la Standard în perioada 1991-1996. După 13 etape scurse din campionatul Belgiei, noua echipă a "Puriului" e acum pe locul opt, la şapte puncte de liderul Waregem.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite