Răzvan mută Rapidul la Timişoara!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problemele cu stadionul din Giuleşti îi obligă pe şefii Rapidului să caute alte soluţii pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu. Dacă în campionat pot apela oricând la varianta stadionului din Regie, nu acelaşi lucru se poate spune despre meciurile din cupele europene.

Alb-vişinii ar fi trebuit să joace partidele din Liga Europa pe noul stadion Naţional Arena, dar decizia Federaţiei de a le interzice echipelor de club să joace acolo până la debutul naţionalei le strică planurile. În acest condiţii, giuleştenii spun că vor juca la Timişoara, unde se bucură şi de sprijinul fanilor echipei Poli.

"N-am avut timp să mă gândesc la problema stadionului dar suntem pregătiţi să jucăm şi să câştigăm oriunde. Dacă pe Naţional Arena nu se va putea juca în Europa şi nici pe Giuleşti, cel mai probabil vom juca la Timişoara", a spus Răzvan Lucescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Forfaitul declarat de Argentina pentru amicalul cu România din 10 august loveşte în plin echipele bucureştene. Atât Rapid, cât şi Steaua, stabiliseră deja că partidele de pe teren propriu din play-off-ul Europa League, pe 18 sau pe 25 august, să se joace pe noua arenă de 5 stele din Bucureşti.

Mircea Sandu a anunţat însă că există o înţelegere între Primărie şi FRF ca nici o altă echipă în afara echipei naţionale a României să nu intre pe National Arena înaintea trupei lui Piţurcă pe 6 septembrie, la meciul oficial cu Franţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite