Răzvan îşi lasă finul acasă! Are loc doar pentru Alexa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu jr a făcut cunoştinţă cu noii săi elevi la El-Jaish
Lucescu jr a făcut cunoştinţă cu noii săi elevi la El-Jaish

Capitolul Rapid e deja istorie pentru Răzvan Lucescu. Acesta şi-a început aventura în Qatar, acolo unde a semnat un contract cu vicecampioana El-Jaish.

Lucescu jr ar fi trebuit să le fie prezentat ziariştilor, joi, în cadrul unei conferinţe. În cele din urmă însă, acţiunea s-a anulat, deşi tehnicianul român s-a aflat la Doha.

„Oficialii lui El-Jaish au spus că Lucescu a trebuit să se întoarcă de urgenţă acasă şi, în loc de prezentarea oficială, au redactat un comunicat în care au anunţat numirea noului antrenor şi transferul unui jucător", ne-a povestit un jurnalist local.

„Oricum, conducătorii de la El-Jaish n-au o relaţie foarte bună cu presa. Nu le place să dialogheze foarte mult cu ziariştii. E oarecum normal, fiindcă vorbim de clubul armatei", a adăugat jurnalistul.

Deşi s-a vehiculat că va merge la Doha însoţit de finul său, Romeo Surdu, dar şi de Dan Alexa, în realitate, doar „închizătorul" poate ajunge în Qatar.
brazilienii ocupă

Locul lui Surdu

„Aici, fiecare echipă poate folosi patru străini, un asiatic şi trei de pe alt continent. Sunt doi brazilieni în atac, însă El-Jaish s-a despărţit de un mijlocaş defensiv. Probabil, Alexa e fotbalistul pe care Lucescu îl va aduce cu el", ne-a dezvăluit ziaristul din Qatar.

28 de goluri au marcat cei doi brazilieni din ofensiva lui El-Jaish în campionatul trecut: Adriano (18) şi Ribeiro (10).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite