Răzvan ia 500.000 € pentru titlu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copos i-a fixat o primă fabuloasă tehnicianului dacă echipa va câştiga campionatul după nouă ani de la ultima izbândă în Liga I. Jucătorii se vor umple şi ei de bani în cazul în care Rapid se va clasa pe locul 1: fiecare titular poate primi, maximum, 150.000 de euro.

Totul pentru titlu! Acesta a fost mottoul lui George Copos în această vară. Patronul Rapidului, catalogat drept „zgârcit"  în lumea fotbalului, nu s-a uitat deloc la bani când a venit vorbă de achiziţii şi de stabilirea primelor. A transferat masiv, a luat nouă fotbalişti, toţi cu salarii mari. Deac, spre exemplu, a fost împrumutat de la Schalke 04, şi va încasa 300.000 de euro pentru acest sezon. Şi Răzvan Lucescu are un salariu pe măsură: 250.000 de euro. Numai că, pe lângă acest venit, care îl face cel mai bine plătit tehnician din Liga I, alături de Jorge Costa, de la CFR Cluj, fostul selecţioner mai are o clauză în contract, care l-ar putea umple de bani.

Lucescu jr va încasa un bonus fabulos, de 500.000 de euro, dacă va cuceri titlul! Ultima dată când Rapid a luat campionatul a fost în sezonul 2002-'03, atunci când echipa era pregătită de  Mircea Rednic.Şi jucătorii vor încasa sume importante, pe lângă salarii, dacă vor termina sezonul pe primul loc. În funcţie de minutele bifate în Liga I, dar şi în Europa, un fotbalist titular poate ajunge la 150.000 de euro adunaţi din prime!

N-au luat banii pentru sezonul trecut

Până să pună mâna pe bonusurile promise pentru noul sezon, Herea şi compania aşteaptă banii pentru locul 3 din stagiunea trecută. Copos a amânat, deocamdată, plăţile. Motivul? În contractul fotbaliştilor era trecut ca obiectiv primăvara europeană şi, drept urmare, jucătorii îşi vor lua banii doar dacă vor trece de grupele Ligii Europa! Un fotbalist ar urma să încaseze, maximum, 40.000 de euro, în funcţie de minutele jucate.

Top 5 salarii antrenori

Nume                                                                 Salariu
Răzvan Lucescu  (Rapid)                             250.000*
Jorge Costa  (CFR Cluj)                               250.000
Dorinel Munteanu  (Oţelul Galaţi)               240.000
Viorel Hizo  (FC Vaslui)                                 200.000
Ronny Levy  (Steaua)                                     150.000
* sumele sunt exprimate în euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite