Răzvan a anulat greva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii giuleşteni au întârzieri salariale mari şi nu au vrut să se mai antreneze. Au făcut-o însă de obrazul lui Lucescu junior şi doar după ce au discutat cu Copos.

Rapidiştii speră să anuleze în retur distanţa de trei puncte care îi separă de liderul Dinamo, dar în interiorul echipei lucrurile nu merg bine deloc. Bineînţeles, toate pleacă de la salariile jucătorilor, pe care George Copos nu le-a mai plătit de câteva luni.

Din această cauză, atmosfera la reunirea de luni a echipei n-a fost una bună, Pancu şi compania cerând explicaţii clare despre ce se întâmplă cu banii pe care îi mai au de primit. Ieri, jucătorii au ameninţat chiar că nu vor ieşi la antrenamentul de dimineaţă, dacă George Copos nu vine la Pro Rapid să vorbeasc cu ei. Patronul, însoţit de Constantin Zotta, preşedintele executiv, şi de Ion Taban, preşedintele CA, a venit la şedinţa convocată de jucători şi a făcut, din nou, promisiuni.

„Jucătorii erau îngrijoraţi de salariile lor şi voiau să ştie clar când le intră banii, înainte să plece în stagiul de pregătire din Turcia. A fost o discuţie de principiu în care au primit asigurări că până la sfârşitul săptămânii viitoare vor fi cu banii la zi., a afirmat Ion Taban, încercând să îndulcească imaginea de haos din Giuleşti.

Grevă şi pe vremea lui Marius Şumudică

Totuşi, jucătorii nu mai cred în aceste poveşti, iar unii dintre ei au afirmat sub protecţia anonimatului că ar pleca mâine de la Rapid, dacă nu le-ar fi ruşine de Răzvan Lucescu, alături de care au promis că vor rămâne până la vară. Noţiunea de grevă nu este una nouă în Giuleşti, ba dimpotrivă. În sezonul trecut, când antrenor era Şumudică, iar preşedinte Dinu Gheorghe, rapidiştii au refuzat efectiv să iasă pe teren la un antrenament. Atunci, lucrurile n-au putut fi camuflate pentru că jucătorii au recunoscut public şi au refuzat să rămână în cantonament pentru meciul cu Astra.

Pavlovici, a doua achiziţie

După Alex Ioniţă, rapidiştii l-au luat pe mijlocaşul Miloş Pavlovici de la Vaslui. „Va semna cu noi în zilele următoare şi va merge în cantonament cu Rapidul", a spus George Copos. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite