Răzvan Lucescu şi Dan Alexa au făcut spectacol la conferinţa de presă. Vezi dialogul dintre cei doi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu şi Dan Alexa au venit azi în faţa mass-media pentru conferinţa de presă obişnuită în preziuna oricărui joc din cupele europene. Pe lângă caracterizarea Legiei Varşovia şi declaraţiile optimiste şi pline de concentrare, cei doi s-au dezlănţuit pe final când s-au luat unul pe altul la mişto, creând o atmosferă foarte amuzantă.

Cel care a început caterinca a fost Răzvan Lucescu, în momentul în care Alexa vorbea despre golul său de pe Arena Naţională, împotriva lui PSV, ca despre unul normal, care n-a adus nimic rapidului. "Dane, hai nu mai fii ipocrit, şti căt te-ai bucurat după meci. Erai erou, primul român care a marcat pe noul stadion. Ţi-ai făcut şi tablou acasă cu golul ăla", a fost înţepătura lui Răzvan Lucescu câtre jucătorul său.

Nici Dan Alexa n-a rămas însă dator. La câteva minute după ce fusese luat la mişto de antrenor, mijlocaşul i-a plătit-o antrenorului său într-un moment în care acesta vorbea despre cum a eliminat-o Legia pe "Lokomotiv Moscova" în play off-ul Europa League. "Răzvane, scuză-mă, dar dacă te-ai luat de mine, trebuie să zic şi eu ceva. Vezi că Legia n-a scos-o pe Lokomotiv Moscova în play off, ci pe Spartak Moscova", a fost reacţia lui Alexa.

Ultimul cuvânt l-a avut însă tot antrenorul. "Ai dreptate. E 1-1, dar punctul decisiv îl marchez tot eu, diseară, când fac echipa", a fost gluma cu iz de ameninţare dinspre antrenor, pentru Alexa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite