„Răzvan Lucescu nu l-a vrut pe Dinu Gheorghe la Rapid“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Vamă“ şi Răzvan nu mai colaborează ca odinioară
„Vamă“ şi Răzvan nu mai colaborează ca odinioară

Copos a reuşit să bage zâzanie la Rapid după ce l-a reangajat pe „Vamă“ în conducerea clubului.

Rapidul nu mai e ce-a fost în tur. Înainte de meciul de aseară, cu FC Braşov, giuleştenii câştigaseră doar 4 puncte din 4 meciuri şi bifaseră eşecuri cu Ceahlăul şi Concordia Chiajna. Aşa că George Copos a socotit că e momentul pentru o schimbare.

Şi, deşi fanii cereau insistent demiterea lui Răzvan Lucescu, patronul rapidist a hotărât să-i aducă acestuia un sprijin, pe Dinu Gheorghe. Oficial, Răzvan Lucescu s-a declarat mulţumit de aducerea prietenului său. El este însă supărat că Dinu Gheorghe a plecat în tur şi l-a lăsat singur.

Într-o situaţie ingrată este şi Constantin Zotta, cel care va trebui să i se „supună" lui Dinu Gheorghe. El şi-a declarat public nemulţumirea şi a dezvăluit că Răzvan Lucescu nu ţinea neapărat ca Dinu Gheorghe să fie reangajat. „Dinu nu a venit la iniţiativa lui Răzvan Lucescu, ci a lui George Copos", a afirmat Zotta.

„Toţi mi se subordonează"

El a fost însă imediat pus la punct de Dinu Gheorghe. „Am avut o discuţie cu domnul Copos. Un prieten comun ne-a pus la masă şi am convenit ca până diseară să mă hotărăsc dacă voi ajuta şi eu Rapidul să nu retrogradeze. Deocamdată sunt 50-50. Acum, vorbind serios, obiectivele Rapidului sunt în continuare Cupa României şi campionatul. Suporterii deja m-au sunat şi mi-au spus că s-ar bucura foarte mult dacă m-aş întoarce în Giuleşti, iar împreună vom putea îndeplini obiectivele echipei. Domnul Zotta are funcţia lui, iar eu dacă voi semna o înţelegere până în vară, toată lumea mi se va subordona. Toată lumea cu excepţia domnului Copos, bineînţeles. La Vaslui s-ar putea să stau eu pe bancă. Nu ştiu dacă Zotta poate să vină la Vaslui, la cât e de iubit acolo", a declarat Dinu Gheorghe.

Se angajase la DigiSport

După ce şi-a dat demisia de la Rapid, în octombrie, Dinu Gheorghe a stat o vreme „pe tuşă", chiar dacă a fost dorit de Gigi Becali la Steaua. Apoi, el a semnat un contract de colaborare cu DigiSport. Acum, „Vamă" va ocupa funcţia de administrator delegat la Rapid, similară cu cea pe care o are Cornel Dinu la Dinamo.

"Toată lumea, cu excepţia domnului Copos, mi se va subordona."

Dinu Gheorghe administrator delegat Rapid

"Am şi eu semnele mele de întrebare. O să am luni o discuţie cu domnul Copos."

Constantin Zotta preşedinte Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite