Răzvan Lucescu l-a ameninţat pe Daniel Pancu! Vezi care a fost efectul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pancu
Pancu

Daniel Pancu îşi trăieşte a doua tinereţe la Rapid, a marcat şase goluri în campionat şi la 34 de ani ai săi este principalul atacant al giuleştenilor. Totuşi, nu toată lumea a fost încântată de ultima revenire a lui în Grant.

Gazeta Sporturilor scrie că Răzvan Lucescu, în momentul venirii sale la în vară, la Rapid, a avut o discuţie pe un ton agresiv cu jucătorul, căruia i-a cerut să aibă grijă la viaţa extrasportivă pentru că imediat cum va călca pe bec, va fi exclus din lot. "Te respect ca fotbalist şi-ţi voi acorda încredere, dar dacă mă faci să regret, ne despărţim. La prima abatere, ne strîngem mîinile şi ne vedem fiecare de drumul lui!", ar fi spus antrenorul, dar n-a fost nevoie de aşa ceva pentru că prestaţiile lui Pancu pe gazon au depăşit şi cele mai optimiste aşteptări. Daniel Pancu a venit la Rapid iarna trecută, între tur şi retur, după ce s-a despărţit de comun acord de FC Vaslui.

"Pancu e un fotbalist care-şi trăieşte a doua tinereţe. Evoluţiile sale bune se datorează în mod special comportamentului lui de pe teren, dar şi din afara acestuia. E un adevărat profesionist"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

Golurile lui Pancu în acest sezon din Liga 1
Rapid - Gaz Metan 5-3 2 goluri
Rapid - Mioveni 4-0 1 gol
Rapid - Chiajna 2-0 2 goluri
Petrolul - Rapid 0-1 1 gol

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite