Răzvan Lucescu despre Porumboiu: "Un om dezgustător, care apare în stenograme!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului
Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului

Adrian Porumboiu a declanşat un scandal monstru cu două zile înainte de FC Vaslui - Rapid, acuzându-l pe Constantin Zotta că a sunat patru jucători ai moldovenilor pentru a le promite diferite lucrui. Patronul nu s-a rezumat doar la a-l ataca pe preşedintele giuleştenilor, ci l-a băgat în ecuaţie şi pe Răzvan Lucescu, a cărui replică a fost însă pe măsură.

"Mi se pare o mare aberaţie, nu înţeleg de ce un om ca Porumboiu poate să se joace atât de uşor cu astfel de discuţii. Este revoltător! Dincolo de mizeria pe care vrea s-o creeze înaintea acestei dispute, se joacă mult prea periculos. El e un om care apare în stenograme, în convorbiri care sunt foarte periculoase.

Atenţie, domnule Porumboiu! Nu-ţi bate joc de oameni pe care nu-i cunoşti. Între mine şi el e o mare diferenţă: eu sunt antrenor, iar el apare în stenograme

Un om dezgustător, un om care nu face decât rău! Uitaţi-vă la toată maniera lui de comportament, la cum sună, cum intervine, cum face presiuni şi cum apare în stenograme! Trăim într-o lume bolnavă", a spus Răzvan Lucescu la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite