Răzvan Lucescu: "Să ai mentalitate de învingător înseamnă să câştigi şi în amicale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu a plecat de la cârma naţionalei României după victoria cu Bosnia
Răzvan Lucescu a plecat de la cârma naţionalei României după victoria cu Bosnia

Răzvan Lucescu a revenit în această vară la Rapid cu un singur gînd, să aducă al patrulea trofeu de campioană în vitrina clubului din Giuleşti.

Dar nu numai atît, fostul selecţioner vrea să repete performanţele din Europa League din precedentul său mandat şi de aceea îi motivează pe jucători să câştige toate meciurile, chiar şi amicalele.

Giuleştenii strigă sus şi tare că rezultatele din amicale nu contează, dar Răzvan Lucescu spune cu totul altceva şi a dezvăluit la DolceSport cum îşi motivează jucătorii înaintea meciurilor amicale.

"Împreună cu patronul, cu preşedintele Dinu şi cu restul staff-ului am înţeles foarte clar că plecăm la acest drum pentru a obţine performanţe, vrem să redevenim protagonişti şi să avem un parcurs bun în cupele europene. E important să câştigăm fiecare meci, fiecare amical, asta înseamnă să ai mentalitate puternică, mentalitate de echipă învingătoare. Le-o spun jucătorilor înaintea fiecărui meci şi mă bucur că au înţeles acest lucru", a declarat Răzvan Lucescu.

Rapid a pierdut un singur meci amical în această vară, chiar prima partidă din stagiul din Austria, 1-2 cu Karpati Lvov. De atunci, giuleştenii au câştigat toate partidele, deşi au avut în faţă adversari redutabili precum Wisla Cracovia (campioana Poloniei), Genk (campioana Belgiei) sau Maccabi Haifa (campioana Israelului).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite