Răzvan Lucescu: "Ne vom bate şi cu arbitrii şi vom câştiga. O să-i facem pe toţi de râs!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Răzvan Lucescu era foarte încântat şi încărcat de tensiune la finalul meciului cu FC Vaslui, 2-3, şi a ţinut să le răspundă tuturor celor care au spus că Rapidul este avantajată de arbitrii.

"S-a creat o imagine falsă, că noi suntem avantajaţi de arbitrii şi doar pentru că eu nu mai am o foarte mare disponibilitate faţă de presă. S-a scos întotdeauna în faţă doar ce a fost în favoarea noastră şi s-au lăsat la o parte greşelile împotrivă. Cu Vaslui, Deac a fost eliminat gratuit şi am avut penalty la Teixeira. Nu se poate aşa ceva. Am tăcut, am încercat să nu ne băgăm în discuţii, dar ce se vrea? Ca Rapid să nu existe în campionatul ăsta? O să existe, vă spun eu. Ne vom bate cu toţi, îi vom pune în dificultate pe toţi, aşa cum putem, şi îi vom face pe toţi de râs, cu toţi arbitrii lor", a afirmat nervos Lucescu Junior.

"Astfel de meciuri ne întăresc!"
În ceea ce priveşte meciul propriu zis, Lucescu a afirmat că Rapid a meritat victoria. "Am început meciul din minutul 15. Am luat un gol prostesc, pe greşeală de marcaj, dar nu ne-am predat. Le-am spus jucătorilor să jucăm până la final. Am revenit, am egalat, am marcat, păcat de eliminarea lui Deac. Şi vorbisem cu el să-l mai las 10-12 minute şi să-l schimb pentru că mi-a spus că simte că e vânat de Kovacs şi va fi eliminat şi exact asta s-a întâmplat. N-am mai apucat să fac schimbarea că i-a şi dat al doilea galben. A fost un meci tensionat, fiecare şi l-a pregătit cum a ştiut mai bine. Ei cu o tactică specială,. dar astfel de meciuri te întăresc. În retur, Rapid va fi mai bună", a afirmat Lucescu junior.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite