Răzvan Lucescu: "Meciul cu Legia poate fi decisiv"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Antrenorul FC Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat că meciul cu Legia Varşovia din grupa C a Ligii Europa poate fi decisiv pentru calificare şi numai o victorie ar păstra echipa sa cu şanse sporite, informează site-ul oficial al grupării poloneze.

"Vom juca aşa cum am făcut-o la Wroclaw cu Slask, la victorie. Acum două săptămâni am pierdut acasă, dar vrem să arătăm altceva acum. Întâlnirea de joi poate fi decisivă, o înfrângere aici ne-ar închide drumul spre calificare, o remiză ne-ar păstra în cărţi dar ar fi foarte greu, iar o victorie ne-ar spori şansele. Sunt sigur că va fi foarte greu. Nu cred că înfrângerea de la Bucureşti a fost din cauza unei lipse de motivaţie, dar am jucat sub presiune, n-am fost suficient de agresivi şi ne-am lăsat surprinşi. Acum avem obligaţia să câştigăm. Posibila absenţă a lui Dani Coman nu ne va afecta jocul, vom vedea cine va apăra. Trebuie să luptăm pentru cele trei puncte. Ştiu că Legia n-a mai luat gol de mult", a spus Lucescu.

Atacantul Daniel Pancu a afirmat că acesta este meciul ultimei şanse pentru Rapid. "Am obţinut victorii la Wroclaw şi Tel-Aviv, sper să batem şi la Varșovia. Legia va fi sub presiune, evoluează în faţa propriilor suporteri şi asta e bine pentru noi", a spus Pancu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite