FOTOGALERIE Răzvan Lucescu: "Legia a profitat de naivităţile noastre. Ne-au speculat la maximum"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Rapid a pierdut meciul de la Varşovia cu 3-1 şi totodată şi şansa de a se califica în primăvara europeană. PSV şi Legia Varşovia merg mai departe, iar Răzvan Lucescu rămâne cu frustrarea.

Tehnicianul rapidiştilor era mulţumit de atitudinea jucătorilor săi şi chiar de o mare parte a jocului practicat, dar a afirmat că naivităţile i-au făcut să nu poată spera la mai mult. "Felicit Legia pentru calificare, a luat şase puncte din dubla cu noi. Firesc, având în vedere că polonezii au ştiut să profite la maximum de greşelile noastre. Au fost momente în care noi am dominat, dar Legia a fost eficientă şi a speculat erorile pe care le-am comis. Nouă ne-a lipsit eficienţa. Meciul începuse bine, controlam situaţia şi am pus presiune pe adversar. Am avut şanse, faze fixe. După cartonaşul roşu primit de Alexa, totul s-a schimbat. Nu am ce să-i reproşez arbitrului, a fost o decizie corectă", a spus Lucescu.

"Kuciak a fost în formă maximă cu noi!"


Răzvan Lucescu a dat vina şi pe ghinion pentru ratarea calificării şi spune că, aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori când joacă Rapid, portarii adverşi sunt într-o formă maximă. "La prima oportunitate după pauză, Legia a marcat, iar la ocaziile noastre a intervenit Kuciak, aflat într-o zi mare. E frustrant, dar trebuie să acceptăm această înfrângere, din care avem de învăţat. Timp de 65 de minute, jocul a fost echilibrat, dar noi am făcut greşeli pentru care am plătit. Legia a fost mai încrezătoare, mai echilibrată, a profitat de naivităţile noastre. Din acest punct de vedere, Legia a fost mai bună" , a încheiat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite