Răzvan Lucescu: "Cu Legia jucăm dubla calificării!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Rapidului a afirmat într-o conferinţă de presă care precede meciul din Europa League, că cele două partide cu Legia, de mâine şi de pe 3 noiembrie, sunt decisive pentru calificarea în primăvara europeană.

"E un meci tur dintr-o dublă a calificării. Va fi oconfruntare între cele două echipe care au trei puncte în clasamentul grupei şi două victorii ne-ar asigura calificarea mai departe, fără să mai depindem de ultimele două jocuri, cu PSV şi Hapoel", a afirmat Răzvan Lucescu.

Tehnicianul giuleştenilor spune că le-a luat pulsul polonezilor după jocurile cu Slask, din play-off, dar Legia este în acest moment mai bună. "Chiar dacă Slask a bătut-o pe Legia în meci direct, Legia e acum în mare revenire. Ciudat, sunt o echipă mai puternică în deplasare, pentru că le place să se apere bine şi să contraatace. Noi trebuie să profităm de orice situaţie pe care o vom avea. Dacă nu luăm şase puncte din dubla cu Legia, vom fi nevoiţi să ne batem pentru calificare până la final", a afirmat Lucescu junior.

Rapid - Legia Varşovia se va juca mâine seară, pe Arena Naţională, de la 22:05.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite