Citeşte totul despre Stavilă, juniorul stelist care a refuzat-o pe Fulham pentru a juca la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Stavilă
Răzvan Stavilă

Internaţionalul de juniori Bogdan Răzvan Stavilă a semnat un contract cu Dinamo, fiind al doilea jucător transferat de gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare de la Steaua în ultima lună, după portarul Andrei Radu, informează site-ul oficial al clubului "alb-roşu".

Atacantul Bogdan Răzvan Stavilă, în vârstă de 17 ani, s-a aflat şi în atenţia cluburilor Fulham şi Empoli. "Sunt foarte bucuros că sunt la Dinamo! Nu am stat pe gânduri în momentul în care am primit oferta din Ştefan cel Mare. M-a impresionat atenţia acordată juniorilor şi sper ca visul copilariei mele, de a îmbrăca tricoul primei echipe, să mi se îndeplinească", a declarat, pentru site-ul oficial, noul jucător al dinamoviştilor.

Managerul Centrul de Copii şi Juniori al FC Dinamo, Ion Moldovan, consideră că Stavilă este un jucător de perspectivă: "Stavilă este un jucător de perspectivă, cu reale calităţi demostrate atât în jocurile oficiale, cât şi la antrenamentele la care a fost monitorizat în ultima perioadă. A avut evoluţii apreciate la loturile naţionale de juniori şi sunt convins că se va integra rapid în sistemul de formare şi promovare la Centrul de Copii şi Juniori de la Dinamo".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite