Răzvan Lucescu a venit la meciul Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul steliştilor, Mihai Stoichiţă, nu a fost prezent pe banca tehnică, efectuând astfel ultima etapă de suspendare. El a stat deasupra lojelor şi a vorbit permanent la telefon cu secundul Mihai Teja.

De asemenea, antrenorul ieşenilor, Petre Grigoraş, nu a făcut deplasarea la Bucureşti, formaţia moldavă fiind condusă de pe bancă de secundul Marian Dinu.

Jucătorii stelişti au intrat pe teren cu tricouri albe pe care era scris "Suntem alături de poporul polonez", iar fundaşul Pawel Golanski, aflat pe banca de rezerve, a avut un tricou cu stema Poloniei. De asemenea, înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor accidentului aviatic de la Smolensk (Rusia), în care a murit şi preşedintele Poloniei, Lech Kaczynski.

Suporterii Stelei au continuat disputa cu oficialii clubului, înjurându-l pe finanaţatorul Gigi Becali, pe preşedintele Valeriu Argăseală, dar şi pe antrenorul Mihai Stoichiţă.

La meci a asistat şi selecţionerul naţionalei României, Răzvan Lucescu, care a părăsit stadionul după cel de-al doilea gol al steliştilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite