Răzvan Lucescu despre regretatul Iosif Kovacs: "Avea un calm care te liniştea întotdeauna"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul FC Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat pentru ProSport că a avut o colaborare foarte bună cu fostul preşedinte al FC Braşov, Iosif Kovacs, care a decedat joi noapte.

"Pe Iosif Kovacs l-am cunoscut în 2000, când am venit prima dată la FC Braşov, ca şi jucător. Am avut mereu o colaborare şi o comunicare foarte bună, o relaţie profesională sinceră şi deschisă. Am ţinut mult la el, aşa cum ştiu că şi el a ţinut la mine. Era un om foarte calm şi avea o căldură care te liniştea dacă stăteai în preajma lui. Chiar şi în momentele dificile prin care treceam cu echipa, el era omul care ştia să ne liniştească şi să ne dea încredere că va fi bine. Mi-a părut tare rău că s-a retras şi că nu am lucrat împreună şi în perioada în care eu am fost antrenor la Braşov, chiar ne-am întîlnit de cîteva ori prin oraş şi am discutat, însă vroia să stea departe de fotbal. Îmi pare tare rău că nu mai este printre noi", a spus Răzvan Lucescu. Omul de fotbal Ilie Luca, cel care a lucrat împreună cu Iosif Kovacs la FC Braşov, a declarat joi, că îi este aproape imposibil să vorbească despre bunul său prieten, la timpul trecut: "Este o mare pierdere pentru mine, pentru că dincolo de omul de fotbal, eu am pierdut un bun prieten. Încă nu pot să cred că trebuie să vorbesc de el la trecut. Sunt răvăşit sufleteşte şi mi-e greu să găsesc cuvintele potrivite, care să îl descrie pe acest om. Kopec, cum îi spuneam eu, a fost un om vesel, un om pe care nu l-am auzit vreodată certându-se cu cineva. Nu îmi vine să cred că nu mai este. E o mare, foarte mare pierdere pentru lumea fotbalului braşovean şi nu numai. Sper ca familia să treacă cu bine peste această grea suferinţă. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Nu mai pot spune altceva acum, mă doare sufletul că trebuie să vorbesc despre el la trecut".

Un alt om alături de care Iosif Kovacs a stat ani la rînd la FC Braşov, este actualul observator de fotbal, Romeo Paşcu. "Plâng de cînd am aflat. Nu îmi vine să cred că s-a dus. Ce pierdere, ce pierdere, Doamne, nici nu pot vorbi! Un om extrasordinar, un caracter deosebit. Mare om a fost Iosif Kovacs şi este mare păcat că a plecat atât de devreme dintre noi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite