Răzvan Lucescu: "Nu putem vorbi de event, n-avem şanse la titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Răzvan Lucescu, a declarat, după calificarea în finala Cupei României - Timişoreana, că nu poate vorbi despre event, deoarece formaţia giuleşteană nu are nicio şansă în campionat.

"A fost un meci foarte tensionat şi era normal pentru că urmează finala unde se va juca cu trofeul pe masă. A fost o dorinţă uriaşă din partea ambelor echipe de a câştiga astăzi. În finală, indiferent de numele adversarului, va trebui să câştigăm. Nu putem vorbi de event, noi nu avem nicio şansă în campionat la ce s-a îmtâmplat până acum. A fost o atmosferă extraordinară ne-au susţinut şi când am trecut printr-un moment greu, la 2-1 pentru Vaslui. Le mulţumesc, ne-au ajutat foarte mult. Sunt bucuros că la finala Cupei României vom avea întreaga susţinere a galeriei", a spus Lucescu.

Referitor la acuzele antrenorului Augusto Inacio, conform căruia Rapidul a tras de timp, Răzvan Lucescu a răspuns: "Probabil antrenorul de la Vaslui şi-a făcut o analiză obiectivă, e părerea dânsului. Pentru noi rămân cele patru victorii din tot atâtea meciuri cu Vasluiul în acest sezon, iar cea de astăzi e cea mai importantă".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite