Răzvan Lucescu: "Noi n-avem nicio şansă la titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Tehnicianul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat după victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 5-0, că a fost un joc spectaculos, dar care pentru rapidişti înseamnă doar trei puncte, amintind şi de înfrângerile înregistrate anterior de elevii săi, informează prosport.ro.

Am jucat cu mare convingere. Cred că marcarea primului gol a fost un moment psihologic foarte important. Pentru CFR a fost ca un ciocan în cap, pentru că au fost obligaţi să iasă. Repriza a doua a noastră. A fost un meci spectaculos, care înseamnă însă doar trei puncte pentru noi. Noi n-avem nicio şansă la titlu, cu scandalurile care au fost la noi, cu problemele pe care le-am avut, n-avem nicio şansă. Noi vom da totul la fiecare partidă, ca să o câştigăm. Este inexplicabil cum Chiajna şi Ceahlăul ne-au bătut, mă rog, a fost vorba şi despre arbitraje. Dar a fost o conjunctură nefavorbilă. Dar când ai lângă tine oameni puternici, oameni care te susţin, treci şi peste astfel de perioade. Am o satisfacţie pentru cum am câştigat astăzi, dar gândurile mele sunt la Vaslui", a spus Răzvan Lucescu.

Formaţia CFR Cluj, liderul clasamentului Ligii I, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), de echipa Rapid, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, înregistrând prima înfrângere după 11 runde.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite