Răzbunarea oltenilor, amânată un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A trecut puţin peste o săptămână de când Universitatea pierdea în sferturile de finală ale Cupei României în faţa ardelenilor.

Clujenii s-au impus, dar meciul a născut un scandal monstru asupra arbitrajului. Acum, oltenii, fără Mititelu, care le ţinea pumnii din faţa televizorului pentru că nu a vrut să dea ochii cu Mureşan, jurau răzbunare.

Cum însă de la declaraţii la fapte e de muncă, prima repriză a fost dominată de elevii lui Mandorlini. Constant, Kone, Deac şi Dubarbier l-au încercat pe Lung cel mic. Dar portarul a fost pe poziţii şi atunci când n-a fost l-a salvat bara, aşa cum s-a întâmplat la finalul primei reprize la lovitura de cap trimisă de Kone.

0-0 la pauză şi planurile oltenilor se amânau. Repriza a doua nu aduce nimic nou. Adică, tot clujenii sunt în atac. Şi rezultatul avea să se cunoască: în minutul 62, Deac execută o lovitură liberă în careu, mingea ajunge la Cadu, iar căpitanul gazdelor îl învinge pe „juniorul" din poarta oltenilor.

Oaspeţii nu par să dea semne că îşi vor pune planul de răzbunare în aplicare şi, peste numai câteva minute, Kone nu mai iartă.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite