Războiul continuă în Bănie! Universitatea îl dă în judecată pe Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Războiul dintre Universitatea şi Victor Piţurcă e departe de a se încheia. Clubul a emis astăzi un comunicat în care anunţă că decizia de demitere a lui Victor Piţurcă este definitivă şi irevocabilă, pentru că fostul manager nu a atacat-o în instanţă în termenul pe care l-a avut la dispoziţie.

Mai mult decât atât, clubul anunţă că Piţurcă va fi şi dat în judecată.

Vă prezentăm mai jos comunicatul:

"FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA comunică faptul că decizia numărul 2, din 9 februarie 2011, de desfacere a contractului de muncă a domnului Victor Piturcă, a rămas definitivă.

Decizia luată de FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA, de desfacere a contractului de muncă, pe motive disciplinare, în ceea ce-l priveşte pe domnul Victor Piturcă a rămas definitivă si irevocabilă, prin neatacare de către domnul Victor Piturcă.

Având în vedere prevederile legii cu privire la astfel de situaţii, o decizie care priveşte desfacerea contractului de muncă al unui angajat şi care nu este contestată în termenul legal, devine irevocabilă şi inatacabilă.

Astfel stând lucrurile, contractul de muncă cu numărul 180/23.09.2010 şi înregistrat la ITM Dolj sub numărul 32148/23.09.2010 a fost desfăcut din culpa exclusivă a domnului Victor Piturcă.
Având în vedere situaţia dată, FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA va iniţia în instanţa de judecată o acţiune de răspundere patrimonială împotriva domnului Victor Piturcă."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite