Război total

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În vară, Ionel Borş (stânga) şi Marius Stan sărbătoreau câştigarea titlului. Acum sunt la „cuţite“
În vară, Ionel Borş (stânga) şi Marius Stan sărbătoreau câştigarea titlului. Acum sunt la „cuţite“

Preşedintele Consiliului de Administraţie, Ionel Borş, a fost pus la zid de către directorul general, Marius Stan. Motivul? Gestionarea banilor din Ligă. Deşi UEFA a virat încă de acum o săptămână o tranşă de 6,8 milioane de euro din cota ce-i revine Oţelului pentru participarea în Liga Campionilor, gălăţenii sunt în continuare înglodaţi în datorii.

Tocmai de aceea, cu o zi înainte de meciul cu Tg. Mureş, elevii lui Dorinel Munteanu au ameninţat că nu vor intra pe teren. Au fost convinşi să nu recurgă la această măsură de către Marius Stan, care a dat apoi vina pe preşedintele CA, Ionel Borş.

„Timp de şase ani, membrii Consiliului de Administraţie nu s-au interesat de echipă. Când am avut probleme cu licenţa, am mers la ei şi i-am întrebat dacă pun şi ei garanţii, ca să putem obţine un împrumut. Răspunsul lor a fost următorul: «Vai, noi? Nu!». A trebuit să pun eu garanţii, împreună cu fiica mea. În vară, după cele două trofee câştigate, titlul şi Supercupa, acelaşi board cinic a convocat o şedinţă, solicitând ca de acum încolo orice cheltuială să se facă doar cu semnătura preşedintelui Consiliului de Administraţie (n.r. - Ionel Borş). Au simţit cumva mirosul banilor de Liga Campionilor?!", a tunat directorul general, Marius Stan.

Acesta susţine că echipa a fost pusă într-o situaţie umilitoare din acest motiv. „Am fost la un pas să nu jucăm cu Manchester întrucât cei care administrează «Arena Naţională» nu şi-au primit banii de chirie. Ne-a salvat intervenţia primarului Oprescu. Există acelaşi pericol la meciul cu FC Basel. Le-am promis jucătorilor că-şi vor primi bonusurile pentru câştigarea titlului. Ce să le zic acum, că nu semnează «Gică Contra»? Ei n-au discutat cu «Gică Contra», au discutat cu mine", a mai spus Stan, cu referire la Ionel Borş.

„Soluţia e una singură, în contextul în care Arcelor Mittal îşi retrage finanţarea: privatizarea adevărată a clubului. Vrem investitori, nu oameni care să se erijeze în Iancu de Galaţi", a conchis directorul general al campioanei.

100 de mii de euro, impozabili, trebuie să încaseze fiecare fotbalist al Oţelului pentru câştigarea campionatului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite