Război între „feroviari“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tensiunile acumulate în acest început de sezon, numeroasele indisponibilităţi şi starea de încordare din vestiar s-au şters practic cu buretele după ce CFR Cluj a izbutit, în sfârşit, o victorie în Liga I.

Şedinţele pe care Mureşan şi Paszkany le-au avut săptămâna trecută cu italianul se pare că au fost de bun augur. CFR a câştigat la limită trei puncte în meciul de pe teren propriu cu Pandurii Târgu-Jiu.

Eliberat de tensiunea rezulatului, Mandorlini a declarat: „Urmează meciul cu Rapid şi Liga Campionilor, practic acum încep meciurile tari şi vom vedea cu adevărat la ce nivel suntem. Nu există un medicament mai bun decât victoriile". Optimismul lui Mandorlini este susţinut şi de declaraţiile patronului Paszkany: „Am pierdut multe puncte în primele 5 etape, sperăm ca pauza să ne ajute şi să creştem de la meci la meci, mai ales că urmează jocul cu Rapid, de unde aştept o nouă victorie".

Legat de meciul cu giuleştenii din etapa următoare, rapidiştii s-au înfuriat pe motiv că Gabi Mureşan şi Tony nu au primit cartonaşe roşii în meciul cu Pandurii, aşa cum rapidiştii Herea şi Sburlea au fost eliminaţi în meciul cu Mediaş. „Să spui ca a fost un arbitraj bun e ruşinos. Clujenii meritau două eliminări, au fost două greşeli grave care pe mine mă afectează. Propun să-i ştergem cartonaşul roşu şi lui Herea, să fie echitabil", a spus preşedintele rapidist, Dinu Gheorghe.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite