Război între fostul şi actualul şef al arbitrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Aron Huzu, a aruncat "săgeţi" înspre actualul şef al CCA, Vasile Avram. Acesta nu i-a rămas dator.

Aron Huzu a exprimat o părere despre fiul preşedintelui CCA, centralul Marius Avram. "Marius Avram va fi un arbitru mai bun când tatăl său nu va mai fi preşedintele CCA", a spus Huzu la Sport.ro. Vasile Avram nu i-a rămas dator. "Probabil că şi Andrei Huzu ar fi fost un arbitru mult mai bun decât el dacă l-ar fi lăsat taică-su", i-a răspuns actualul şef al CCA.

Fiul lui Aron Huzu, Andrei, a fost arbitru la Liga a III-a, a promovat în eşalonul doi,, dar a renunţat subit. La vremea respectică a circulat zvonul conform căruia Huzu senior i-ar fi cerut fiului să se lase pentru a putea fi el în continuare observator de arbitri, deoarece era un articol în regulament care interzicea taţilor de arbitri să fie observatori.

Înaintea startului actuei ediţii de campionat, Vasile Avram l-a pus pe Aron Huzu pe lista observatorilor de arbitri, dar acesta a refuzat să facă parte din corpul de supervizori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite