Război: Becali îl trimite pe Szekely în Ungaria!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul a fost făcut praf de patron după ce i-a înjurat pe cei din staff-ul medical. Ziua şi conflictul în Ghencea! După ce a întocmit „lista neagră“, cu jucătorii la care vrea să renunţe din vară, patronul a găsit un nou vinovat pentru situaţia deplorabilă a clubului.

Zilele lui Janos Szekely în Ghencea sunt numărate! Un conflict aprins cu staff-ul medical, coroborat cu prestaţia slabă a mijlocaşului din partida cu FC Vaslui, i-au semnat sentinţa lui „Iani". „Szekely a înjurat doctorul că nu ştiu ce nu i-a convenit. Păi, după ce că e fotbalist de liga a treia, mai face şi fiţe. Du-te la mă-ta, la tac-tu să înjuri! Szekely nu mai are voie să stea în grupul ăla că îmi distruge tot. Eu nu accept în casa mea să înjuri! Nu mai are viaţă la Steaua. S-a comportat urât de tot", a răbufnit finanţatorul roş-albaştrilor. Mai mult, latifundiarul nu s-a ferit să facă remarci xenofobe la adresa lui „Iani", care este de origine maghiară. „Se credea capo di tutti capi, el e mafiot. E încăpăţânat din ăla, de pe la Marko Béla, pe acolo. Să se ducă în Ungaria să injure, îl dau gratis oriunde, să-l ia Iancu, tot îl voia la Timişoara", a mai atacat Becali.

Szekely: „Plec, ce să fac?"

Jucătorul de 28 de ani a rămas „mască" la auzul acuzelor lui Gigi. El s-a confesat unor apropiaţi că se simte „vânat" de multă vreme. „A fost o ceartă, dar n-am înjurat pe nimeni. Eram nervos şi am spus cuvinte urâte, dar nu la adresa cuiva. Eu mai am doi ani de contract cu Steaua, dar cum să mă mai gândesc la aşa ceva...O să plec, ce să fac. Şi-aşa, de doi ani, Becali tot încearcă să mă dea afară. Mereu e vina mea când nu merge echipa. Şi cu FC Vaslui, tot eu am fost principalul responsabil pentru că n-am bătut", s-a plâns Szekely prietenilor săi.

"Îi vom oferta pe Szekely şi pe Surdu, dacă devin liberi. Şi Nicoliţă ne interesează, dar Becali cere mulţi bani pe el.''
Marian Iancu
patron Poli Timişoara


Becali îl face „varză" de doi ani

- Martie 2009 - „Pe Szekely îl trimit la Steaua II nu ca să-l degradez, ci ca să-l salvez. Trebuie să-şi revină".
- Iulie 2009 - „Îi dau 50.000 de euro lui Szekely, numai să plece la Timişoara!"
- Octombrie 2010 - „M-am săturat de fiţele lui Szekely. Cât să-i mai suport salariul de 230.000 de euro?! Dacă nu acceptă reducerea, va juca la Steaua II până la adânci bătrâneţi".

Gigi îl vrea pe Florescu

Gigi Becali a mărturisit că şi-ar dori să-l transfere pe internaţionalul fără echipă, George Florescu (foto). „Mie îmi place de Florescu,
l-aş vrea la Steaua. Este genul de fotbalist luptător, ca Rădoi. Depinde ce jucători are lângă el. Florescu şi-a dat viaţa pe teren, când a jucat pentru România. Nu e superfotbalist, dar e bunicel", a declarat patronul roş-albaştrilor.

Florescu a mai fost dorit de latifundiar şi în februarie, când se afla încă în lotul Alaniei Vladikavkaz. Atunci însă, lui Becali i s-a părut că transferul ar fi cam scump. „Dacă l-aş fi luat pe Marica, atunci l-aş fi adus şi pe Florescu la Steaua, să întăresc mijlocul. Aşa, de unul singur, mă costa cam mult", spunea Becali. „Cine de la Steaua a zis că-l vrea pe Florescu? A spus Cîrţu asta? A, dacă Gigi a zis... Eu unul nu
l-aş lua. Aleargă mult, însă cam atât", a comentat fostul internaţional Dănuţ Lupu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite